Dj-Kutay Administrator
Mesaj Sayısı : 1008 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: ==MİRAÇ==Belgesel Tarzında Video Direk İzleyebiliyorsun Ptsi Eyl. 08, 2008 4:10 pm | |
| arkadaşlar miraçla ilgili birşeyler araken bu videoyu gördüm.miraç hadisesini belgesel şeklinde açık açık anlatıyor.ayatlerle açıklamalarıda var.direk izleyebiliyorsun sizinle paylaşmak istedim. http://ivideo.wordpress.com/2006/08/20/mirac-gecesi/ arkadaşlar miraçla ilgili araştırma yaparken miraca inanmayan çok kişiye rasladım.inancı olan her insan bilirki allah ın gücü herşeye yeter mevla istedikten sonra imkansız birşey yoktur.miraçta peygamberimize gösterilenler herkesin anlaya bilmesi için dünya misalleriyle gösterilmiştir miraç gerçektir kuranda ayetlerle sabittir.kuranın tek bir ayetine inanmayan dinden çıkmış olur. | |
|
Mustafa Emektar
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 38 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: ==MİRAÇ==Belgesel Tarzında Video Direk İzleyebiliyorsun Ptsi Eyl. 08, 2008 10:06 pm | |
| Paylaşım için teşekkür ederim.Kutay süpersin devamını beklerim. | |
|