Mesaj Sayısı : 1008 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
Konu: Abdurrahman Önül albümleri-20 Adet full Ptsi Eyl. 08, 2008 3:39 pm
Abdurrahman Önül albümleri
Abdurrahman Önül - AL BENi YANINA (full albüm) • Bende Gelirim • Cok Pismanim • Efendimin • Gönül Sehrim • Hasan ile Hüseyin • Mekke’yi • Sultan • Parmagini Kaldiran • Ya Resulallah • Zikrullah
Abdurrahman Önül - ALLAH DE KALBiM (full albüm) Albümdeki ilahiler: • Allah De Kalbim • Bas Örtüsü • Hak Yolu • Hakka Asik Olanlar • Medet • Menzilde Üc Minare • Yesil Sancakli
Abdurrahman Önül - ASK ELiNDE (full albüm) • Ask Elinde • Gel Allah De • Gidemedim • Gururlanma insanoglu • Güzel Medine’m • Mekke’ye • Nebi Sultan • Sevdasi Resul • Sevdim Seni • Veysel Karani
Abdurrahman Önül - DÖNE DÖNE 1 (Full Albüm) • Allah’tan Gelir • Arayi Arayi • Ates Biraktin • Askindandir • Bir Günah islemisem • Döne Döne • Kurtulamadim • Menzil Köyü • Ne Var Üstünde • Yalan Dünya
Abdurrahman Önül - GELiYOR SULTAN (Full Albüm) Albümdeki ilahiler: • Geliyor Muhammed • Allah Dedikce • Allah Der • Allah Diyelim • Askınla Yak • Bende Geleyim • Benim Gönlüm Medine’de • Derde Derman • Firat Akmiyor • Geldim Sana
Abdurrahman Önül - KIRMIZI GÜLLER (full albüm) • Annem • Ay Yüzlü • Bir Allah • Can Yine Bülbül Oldu • Gönlümün Sultani • Hak Yarab • Kerbela • Kirmizi Güller • Yalvar Kul Allah'a • Yetis Ya Resul
Abdurrahman Önül - SEVDiM ONU (full albüm) • Bir Sultan • Demedim mi • Kul Olamadim • Sevdim Onu • Seydam Haccin Kutlu Olsun • Sultanim • Ya ilahi • Yollar Seyda Diyor
Abdurrahman Önül - YUSUF'UN ÖYKÜSÜ (full albüm) • Anar Bu Gece • İste Kabir • Medine'm • Ne Zaman Anarsam Seni • Sehitler Ölmez • Sigindim Sana • Ya Muhammed • Ya Muhammed 2 • Yetis imdadima • Yusuf'un Öyküsü • Yusufun Öyküsü (Sade)