Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı oyuncunun yöneticilerle görüşüp ‘Burada inanılmaz günler yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde final sevincini de tattıktan sonra, futbol hayatımı ülkemde noktalamak istiyorum' diyeceği öğrenildi.
Kararını bu sezon hayata geçirecek
KANARYA'NIN son 5 sezonuna damgasını vuran, attığı ve attırdığı gollerle elde edilen başarılarda büyük payı bulanan Aleksandro de Souza vedaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli forma altında gol krallığı tacını takan, 2 şampiyonluk yaşayan, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde ter döken Breziyalı oyuncu daha önce verdiği ‘Futbolu ülkemde bırakacağım' sözünü bu sezon sonu hayata geçirecek...
Yönetimden izin isteyecek
SÖZLEŞMESİ mayıs ayında bitecek olan Alex'in artık ülkesine dönmeye kararlı olduğu ve yönetimle önümüzdeki günlerde bir görüşme yaparak izin isteyeceği kaydedildi. Fener'i çok sevdiğini belirtecek olan Sambacı kararını verirken zor anlar yaşadı.
Cruzeiro'da oynayacak
YAKINLARI ile bu konuyu konuşan Kaptan, ‘Burada yapacaklarımı yaptığıma inanıyorum. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde henüz final oynayamadık... Onu da bu sezon gerçekleştireceğimize ve bu sevinci de yaşayacağıma inanıyorum. Şu anda tek hedefim bu... Sezon sonunda da Brezilya'ya dönüp, futbola orada veda etmek amacındayım. Büyük ihtimalle Cruzeiro'nun formasını giyeceğim' dediği belirtildi.
Yönetimden karşı atak!
BU konu henüz yönetime resmen iletilmemesine rağmen, Sarı-Lacivertli idarecilerin durumdan haberdar olduğu ve Alex'i en az iki sezon daha bırakmama kararının ağırlıkta olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçeli yöneticiler, sözleşmesi biten Brezilyalı süperstara cazip bir teklif sunarak, ülkesine dönme kararını ertelemesini isteyeceği ifade edildi.
Alex'in Fenerbahçe karnesi
SEZON MAÇ GOL ASİST
2004-05 31 23 16
2005-06 31 14 26
2006-07 32 19 12
2007-08 28 14 13
2008-09 2 - -