Dj-Kutay Administrator
Mesaj Sayısı : 1008 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Rihanna - Unfaithful Paz Ağus. 17, 2008 3:13 pm | |
| Story of my life Hayat hikayem Searching for the right Doğruyu arıyorum But it keeps avoiding me Ama o benden kaçmakta kararlı Sorrow in my soul Ruhum kederli Cause it seems that wrong Çünkü yanlış ortada Really loves my company Gerçek aşklar benim arkadaşım
He's more than a man O bir erkekten fazla And this is more than love Ve bu, aşktan fazla The reason that the sky is blue Gökyüzünün mavi olmasının nedeni The clouds are rolling in Bulutlar gürüldüyor Because I'm gone again Çünkü ben gittim And to him I just can't be true Ve ona karşı henüz dürüst olamam
And I know that he knows I'm unfaithful Beni sadakatsiz olarak bildiğini biliyorum And it kills him inside Bu onun yüreğini öldürür To know that I am happy with some other guy Benim bir başkasıyla mutlu olduğumu bilmesi
I can see him dying Ölümünü görebiliyorum
I don't wanna do this anymore Artık bunu yapmak istemiyorum I don't wanna be the reason why Nedeni olmak istemiyorum Everytime I walk out at the door Her zaman kapı dışında yürürüm I see him die a little more inside Yüreğinin biraz daha öldüğünü görürüm I don't wanna hurt him anymore Artık onu incitmek istemiyorum I don't wanna take away his life Hayatından götürmek istemiyorum I don't wanna be... Olmak istemiyorum a murderer Bir katil I feel it in the air Havada hissediyorum as I'm doing my hair Saçlarımı yaparken Preparing for another day Bir başka gün için hazırlanırken A kiss up on my cheek Yanağımda bir öpücük He's here reluctantly O istemeyerek burada as if I'm gonna be out late Geç kalacak olduğumda I say I won't be long Uzun sürmeyeceğini söylerim Just hanging with the girls Sadece kızlarla takılırım A lie I didn't have to tell Bir yalan söylememeliydim Because we both know Çünkü birbirimizi biliyoruz Where I'm about to go Yaklaştığım yer And we know it very well Ve biz onu çok iyi biliyoruz
Cause I know that he knows I'm unfaithful Çünkü beni sadakatsiz olarak bildiğini biliyorum And it kills him inside Bu onun yüreğini öldürür To know that I am happy with some other guy Benim bir başkasıyla mutlu olduğumu bilmesi
I can see him dying Ölümünü görebiliyorum
I don't wanna do this anymore Artık bunu yapmak istemiyorum I don't wanna be the reason why Nedeni olmak istemiyorum Everytime I walk out at the door Her zaman kapı dışında yürürüm I see him die a little more inside Yüreğinin biraz daha fazla öldüğünü görebiliyorum I don't wanna hurt him anymore Artık onu incitmek istemiyorum I don't wanna take away his life Onun hayatından götürmek istemiyorum I don't wanna be... Olmak istemiyorum a murderer Bir katil… our love Aşkımızın His trust Güveninin I might as well take a gun and put it to his head İyi bir silah almalı ve başına dayamalıyım Get it over with Cezasını vermeliyim I don't wanna do this Bunu yapmak istemiyorum Anymore (anymore) Artık (artık)
I don't wanna do this anymore Artık bunu yapmak istemiyorum I don't wanna be the reason why Nedeni olmak istemiyorum And everytime I walk out at the door Her zaman kapı dışında yürürüm I see him die a little more inside Yüreğinin biraz daha öldüğünü görürüm I don't wanna hurt him anymore Artık onu incitmek istemiyorum I don't wanna take away his life Hayatından biraz daha alıp götürmek istemiyorum I don't wanna be... Olmak istemiyorum… a murderer (a murderer) Bir katil ( Bir katil)
No no no Hayır hayır hayır
Yeah eah eah... Evet evet evet | |
|
Mustafa Emektar
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 38 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Rihanna - Unfaithful Paz Ağus. 17, 2008 6:11 pm | |
| Saol kardeş ellerine sağlık | |
|