Mustafa Emektar
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 38 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: İsim Şehir Perş. Ağus. 14, 2008 9:53 am | |
| Arkadaşlar bildiğimiz İsim Şehir oyununu burda oynayalım... Mesela ben yazıyorum A ile başladım İsim : Ali Şehir : Adana Hayvan : Aslan Bitki : Ayçiçeği Eşya : Atkı Artist : Aydan Şener Herkes alltakine harf söylesin o kişide o harfle oyunda devam etsin.Birisi yazınca harf sölemeyi unutmasın Başlıyorum Harf : Z :D | |
|
Dj-Kutay Administrator
Mesaj Sayısı : 1008 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: İsim Şehir Perş. Ağus. 14, 2008 1:09 pm | |
| isim:zehra şehir:zaragoza hayvan:zebra bitki:zeytin vrya zeytinyağı eşya:zerzavat arbası artist:zapotocky
Harf:S | |
|
volky Administrator
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : Ankra Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: İsim Şehir C.tesi Ekim 04, 2008 9:57 am | |
| isim:samed şehir:samsun hayvan:sarı asma bitki:saman eşya:sabun artist:seda sayan
Harf:B | |
|
Mustafa Emektar
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 38 Ruh halleri : Takımlar : Seviye : Başarı : Güçlülük : Kötü İtibar : Aktiflik : Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: İsim Şehir C.tesi Ekim 04, 2008 4:58 pm | |
| isim:berkay şehir:bursa hayvan:baykuş bitki:begonya eşya:bardak artist:bülent ersoy
Harf=Y | |
|