AhenkFm
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AhenkFm

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

şeytanın oyunları

2 posters
YazarMesaj
Dj-Kutay
Administrator
Administrator
Dj-Kutay

Ruh halleri : şeytanın oyunları Eglenm10
Takımlar : şeytanın oyunları 144410
Seviye :
şeytanın oyunları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100şeytanın oyunları Right_bar_bleue

Başarı :
şeytanın oyunları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100şeytanın oyunları Right_bar_bleue

Güçlülük :

Kötü İtibar :
şeytanın oyunları Left_bar_bleue0 / 1000 / 100şeytanın oyunları Right_bar_bleue

Aktiflik :

şeytanın oyunları Empty
MesajKonu: şeytanın oyunları   şeytanın oyunları Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 5:54 pm

Şeytan bir gün büyük bahçeli, koskoca bir malikaneye girmiş. Merdivenleri çıkmış. Bir kuzu görmüş. Kuzunun boynunda bir ip varmış. Şeytan ipi çıkarmadan yalnızca biraz gevşetmiş. Kuzu ipin gevşemesiyle hareket etmeye başlamış ve malikanenin önünde bulunan aynayı görmüş.şaşırınca bir hamle yapıp aynayı kırmış.
Çıkan gürültüye evin hizmetçisi gelmiş.
"Sen ne yaptın? Ben şimdi
burayı nasıl temizleyeceğim. Evin beyi bunu duyunca kesin beni kovar," demiş ve kuzuya bir tekme atmış.Kuzu merdivenlerden düşünce ip yetmemiş ve kuzunun boynunu kesip onu öldürmüş.
Bu sırada evin uşağı gelmiş. Neler olduğunu sormuş. Kadın anlatınca "Bunu nasıl yaparsın? Bey şimdi ikimizi de kovacak. O kuzu onun için çok değerliydi." demiş.Ve hafifçe kadını itmiş.Kadın dengesini kaybetmiş ve merdivenlerden düşüp boynunu kırmış.
Sesi duyunca evin hanımı gelmiş. Olanları öğrenince sinirlenmiş. Tam uşağı dövmek için uşağa yaklaşırken uşak "Lütfen beni
bağışlayın ve beni kovmayın" diyerek diz çökmüş. Uşağın üstüne hızla gelen kadın ise ona çarpıp merdivenlerden yuvarlanmış ve ölmüş.
Evin beyi gelip de olanları dinleyince belinden silahı çekip uşağı vurmuş.
Sonra kendi kendine "Eyvah ben ne yaptım? Bir kuzu, aynanın kırılması ve sevmediğim karım için elimi kana bulamaya, katil olmaya değer miydi?"demiş ve silahı çekip bir kurşun da kendine sıkmış?.
Bütün bu olanları bir kenardan izleyen şeytansa sırıtarak
"Ben hiç
bir şey yapmadım ki. Yalnızca acı¤¤¤¤¤ kuzunun boynundaki ipi gevşettim, o kadar..." demiş
Mustafa
Emektar
Emektar
Mustafa

Ruh halleri : şeytanın oyunları Yoksu611
Takımlar : şeytanın oyunları 144710
Seviye :

Başarı :

Güçlülük :

Kötü İtibar :
şeytanın oyunları Left_bar_bleue0 / 1000 / 100şeytanın oyunları Right_bar_bleue

Aktiflik :

şeytanın oyunları Empty
MesajKonu: Geri: şeytanın oyunları   şeytanın oyunları Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 10:20 pm

Paylaşımların gzl kutay tşkr ederim :şaşkın: gerçekten şeytanca Smile kutay sen alınma

şeytanın oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-