idda ediyom bu yazılımı hiç bir site forumda bulamazsınız.Dünyada ilk kez burada sitelerin reklamlarını görmekten sıkılanlar için özellikle kotalı adsl olanlar mutlaka indirsin kotaların şişmesini engellemiş olacaksınız.Boyutu küçük yaptığı iş çok büyük.Program FULLDUR
inndir.com açıklaması:
Boyutu son derece küçük olmasına rağmen kendinden büyük işler başaran bu uygulama ile Web sayfalarını reklamsız olarak gezebilirsiniz. Ad Muncher hem reklam eklentilerini kaldırıyor, hem de reklam pencerelerini yok ediyor.
Programın Özellikleri :
Tüm tarayıcılar ile çalışabilme
Tüm reklamları ve pop-up pencerelerini engelleyebilme
Reklamlar engellendiği zaman sayfaları daha hızlı açabiliyor.
ICQ, Morpheus, Kazaa, Grokster, Opera, PalTalk, iMesh, Bearshare, LimeWire gibi programların reklamlarını silebilme
Hızlı filtreleme becerisi
Gelişmiş ek özellikler
Sistem Gereksinimi :
Pentium 60 İşlemci, 32 MB Ram/Bellek, 1 MB boş disk alanı. Yorumlar:
herkesin kullanması gereken yararlı bir program ama operada googleda arama yapmayı da engelliyor.
derin - 25/01/2007 16:14
harika bir program.reklamlardan kurtulun.daha hızlı ve temiz internet için mutlaka deneyin.
savkar - 19/10/2006 14:30
süper bi program.herkese tavsiye ederim.görüntü kirliliğine son.kotamız reklamlara gitmesin!
gökhan - 13/06/2006 08:26
admunch'ın bu sürümü çok güzel fakat admuncher beta 7 yi nerden buldunuz yaa??? ben bu sitede yok
ahmetbaba - 23/03/2006 08:58
4.7 beta versiyonu inanılmaz. engellemediği bir tane bile reklam yok. türk sitelerindeki reklamları rapor ettim. filtrelere onlar da eklendi. süper bi program. demirbaşım oldu. çok memnunum çoook!
koray - 04/03/2006 09:01
tüm benzerlerini denedim en iyisi bu. bir sürü ayarı var karışık karışık ama ayar yapmadan da mükemmel çalışıyor. engellemesini istemediğiniz şeyleri seçeneklerde ayarlarsanız tamamdır çünkü her şeyi yiyor bu inek.
kobradeniz78 - 13/02/2006 14:52
çok güzel bir proğram herkese tafsiye ediyorum.
ahmetyuksel86 - 16/12/2005 06:25
Gerçekten süper br program. 4.7 beta sürümünde de epey yenilik eklenmiş. özellikle resimlere sağ tuş yaptığında dire engelleme menüsünün çıkması inanılmaz olmuş.
mustafa baştürk - 12/12/2005 07:31
On üzerinden onbeş, harika bir program.
grimstalk - 13/10/2005 14:41
program gerçekten işe yarıyor.. bütün pop-up ları ve reklam banner larını engelliyor.. özellikle yahoo da ki devasa flash reklamları engellemesi güzel bir özellik.. herkese tavsiye ederim..
- Kod:
-
http://rapidshare.com/files/11373716...83.PRiVATE.rar